Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Παντέλης ο εκλεκτός, επέστρεψε ο Προβατίδης!

Στο πρόσωπο του Νίκου Παντέλη βρήκε ο Διαγόρας τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα της Ρόδου στη Γ Εθνική.

Ο 57χρονος (06/10/1959) τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση των νεοφώτιστων και έδωσε τα χέρια για τη νέα σεζόν που ξεκινά την 1η Οκτώβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ανδρικής του ομάδας ποδοσφαίρου είναι ο κ. Νίκος Παντέλης. Η επιλογή του πραγματοποιήθηκε μετά τον καταρτισμό των ομίλων της Γ΄Εθνικής από την ΕΠΟ, κι αφού το Τμήμα Ποδοσφαίρου είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς αξιόλογους προπονητές, που εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του «Γηραιού».

Ο 58χρονος έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται στη Ρόδο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, προκειμένου να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας τον καλωσορίζει και του εύχεται επιτυχία στο έργο του.

Ποιος είναι ο Νίκος Παντέλης

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας εργάστηκε ως προπονητής. Ξεκίνησε από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας και συνέχισε σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών, όπως: Α.Ο. Κέρκυρα, ΑΠΟ Κερατσίνι, Αθηναϊκός Α.Σ., Α.Ο. Χαλκίδα, Α.Ο. Καστοριά, Α.Σ. Λαμία. Την περίοδο 2006-07 ανέβασε τον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Στα μισά της περιόδου 2007-08 έφυγε από την ομάδα του Μπραχαμίου και πήγε στην Γ.Σ. Καλλιθέα. Τη σεζόν 2008-09 εργάστηκε στην Κέρκυρα, το 2009-10 στην ΓΣ Ηλιούπολη. Ακολούθησαν οι ομάδες Εθνικός Αστέρας και Πανιώνιος, για πρώτη φορά ομάδα Α΄ Εθνικής. Το 2015 ήταν προπονητής στην Καλλιθέα, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΟ Χανιά.

-Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί όλους τους προπονητές που έδειξαν ενδιαφέρον και ήσαν πρόθυμοι να ενταχθούν ως επικεφαλείς στο προπονητικό τημ της ομάδας μας.

Επιστρέφει ο Προβατίδης!

Την «κυανέρυθρη» φανέλα αναμένεται να φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Στάθης Προβατίδης.

Όπως αναφέρει το news12, o 35χρονος πλάγιος αμυντικός ο οποίος έχει αγωνιστεί με τον «γηραιό» και τις σεζόν 2010-2011, 2014-2015, τα έχει βρεί σε όλα με τους ανθρώπους της διοίκησης και βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον σύλλογο.

Ο Προβατίδης την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ιωνικού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τον οποίο και κατέκτησε την 2η θέση. Ο παίκτης παρότι είχε συμφωνήσει στις αρχές του καλοκαιριού να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «μπλέ» της Νίκαιας, φέρεται δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στον σύλλογο και ζήτησε να αποχωρήσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected