Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Προσκυνητές!

Σε μία σημαντική προσθήκη στην επιθετική γραμμή της προχώρησε η Δόξα Προσκυνητών, η οποία συμφώνησε με τον επιθετικό των αναπτυξιακών τμημάτων του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρη Σιχλιμοίρη.

Ο 19χρονος (26/8/98) επιθετικός ήταν μέλος τα δύο τελευταία χρόνια στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο ’95 και στην Προοδευτική Περάματος, ομάδες του τόπου καταγωγής τους. Μάλιστα πέρυσι τον Δεκέμβρη σημείωσε το πρώτο τέρμα που δέχτηκε ο πρωταθλητής Κ20 Ολυμπιακός του Γιώργου Ξενιτίδη μετά από 969 λεπτά.

Ο Δημήτρης Σιχλιμοίρης θα βρίσκεται για τα επόμενα τουλάχιστον 4 χρόνια στην Κομοτηνή, καθώς πέρασε στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ κάτι το οποίο βοήθησε τη Δόξα Προσκυνητών για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Τέλος μετά και την απόκτηση των Σιχλιμοίρη και Νικολίτσα, η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών που ετοιμάζεται και για το φιλικό στο Διδυμότειχο με την ΑΕΔ για τα εγκαίνια του γηπέδου, είναι κοντά και στην απόκτηση ακόμα κάποιων ποδοσφαιριστών, ώστε 2 περίπου βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να οριστικοποιήσει το ρόστερ της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected