ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική σελίδα του Βασίλη Γιαουτζή

Στη γειτονική Πέλλα και συγκεκριμένα στη Δόξα Μαυροβουνίου θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Βασίλης Γιαουτζής!

Ο 27χρονος (04/06/1990) μέσος με καταγωγή από τον Κολινδρό Πιερίας, είναι εδώ και λίγες ώρες ποδοσφαιριστής της Δόξας, μετά τη συνάντηση που είχε στη Βέροια (πόλη που διαμένει) με τους ιθύνοντες στην ομάδα της Πέλλας.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Κεραυνό Επισκοπής, με τον οποίο σημείωσε 6 τέρματα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο ενώ την περίοδο 2015/2016 φόρεσε τη φανέλα του ΑΣ Ειρηνούπολης, με τον οποίο είχε 4 γκολ στην Α1 Ερασιτεχνική και ένα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας.

Τη σεζόν 2014/2015 ανήκε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αλλά μετά από δική του απόφαση δεν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Πιερικής ομάδας ενώ το καλοκαίρι του 2013 εντάχθηκε στα Λευκάδια της Γ Εθνικής, με τα οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν.

Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Αιγινιακού (2012/2013) στην τότε Football League 2, όπου επίσης κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του με κορυφαία στιγμή την εντυπωσιακή του εμφάνιση στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η Δόξα θα αποκτήσει κι άλλον ποδοσφαιριστή από την Ημαθία, οι συζητήσεις με τον οποίο βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected