Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Ημαθιώτης Ραφαήλ Σούκιας στους πρωταθλητές!

Ένας νέος σταθμός στην καριέρα του Ραφαήλ Σούκια!

Ο 23χρονος (09/03/1994) μέσος από την Ημαθία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Αμβρυσσέα Διστόμου, που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Βοιωτίας και έχει ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Θεσπρωτού και παλαιότερα έπαιξε σε Ερμή Ζωνιανών, Πλατανιά, Χανιά, Κ20 του Ολυμπιακού και Βέροια.

Παράλληλα, η διοίκηση των νεοφώτιστων ανακοίνωσε την απόκτηση και του Κύρου Παπαβασιλείου, του 24χρονου (13/01/1994) πορτιέρο με θητεία σε Αίολο Καρπενησίου, ΠΑΣ Πρέβεζα, Κιλκισιακό, ΠΟ Μουδανιών, Διγενή Λακκώματος, Αναγέννηση Επανομής και στη δεύτερη ομάδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ Ανακοινώνει δύο νέα αποκτήματα :

• Τον τερματοφύλακα Παπαβασιλείου Κύρο 13.01.1993 (24) απο Θεσσαλονίκη που έχει αγωνιστεί σε Αίολο Καρπενησίου, ΠΑΣ Πρέβεζα, Κιλκισιακό, Μουδανιά, Διγενή Λακκώματος football league 1, Αναγέννηση Επανωμής football league, fortuna Düsseldorf”

• Και τον Μεσοεπιθετικό Σούκια Ραφαήλ 09.03.1994 (23) από Βέροια. Ο 23χρονος μέσος (9/3/94) κουβαλά πίσω του μια αξιόλογη διαδρομή. Ο Ημιαθώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τη Βέροια, και στη συνέχεια έκανε το άλμα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

• Με τους ερυθρόλευκους έκανε πορεία μέχρι τους «8» στο ευρωπαϊκό NextGen Series (σκόραρε κι ένα γκολ κατά της Άρσεναλ) και ήταν βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ20. • Επόμενο βήμα, η μεταγραφή του στον Πλατανιά με ενδιάμεσο δανεισμό στον ΑΟ Χανιών Έπειτα στον Ερμή Ζωνιανών Γ’ Εθνική . Πέρυσι αγωνίστκε Βασικός στην ομάδα του Θεσπρωτού Γ’ Εθνική
• Έχει χριστεί 13 φορές διεθνής ( Αρχηγός )με τις μικρές Εθνικές, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.

<< Το Δίστομο τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία με μια επιτυχημένη χρονιά >>”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected