Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Φίλιππος Μελίκης 3-5 (photos+vid η εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Νόση)

Εντυπωσιακός ο Φίλιππος Μελίκης στην Επισκοπή Νάουσας, πήρε την πρόκριση για τη φάση των “16” με το εμφατικό 5-3!

Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου, με περισσότερες δυνάμεις αλλά και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Κεραυνό που ήταν “σκιά” του περσινού εαυτού του.

Μπροστά σε ελάχιστους θεατές στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής και κάτω από έντονη ζέστη, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μετά από δύο χρόνια όταν ο Φίλιππος αγωνιζόταν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν δυνατά, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και έδειξαν πιο έτοιμοι αγωνιστικά από τους αντιπάλους τους. Στο 6′ και στο 9′ σημειώθηκαν δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, αρχικά σε σουτ του Τεγούση και στη συνέχεια του Κατσιγιαννόπουλου, που δεν μπόρεσε εξ επαφής να νικήσει τον Σταματέλο.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο έμπειρος γκολκίπερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα του Κεραυνού, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από την Ημαθία.

Στο 13′ όμως οι “οράνιε” πήραν κεφάλι στο σκορ, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νόση από δεξιά, ο οποίος έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, στο κάθετο και στη συνέχεια στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπουκουβάλα.

δείτε το εντυπωσιακό τέρμα :

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Φίλιππο, οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Καρυπίδης κινήθηκε ωραία από τα πλάγια, έκανε την παράλληλη πάσα στον Λούρη και ο τελευταίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουκουβάλα.

Τα δύο γρήγορα τέρματα των γηπεδούχων έδωσαν την εντύπωση πως η πλάστιγγα γέρνει προς την ομάδα των Ιωαννίδη-Πασχάλη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλα…σχέδια.

Στο 27′ ο Τεγούσης βρήκε στα πλάγια τον Ανδρίτσο, ο οποίος μπήκε στη περιοχή από αριστερά και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Σταματέλου, μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Έτσι έληξε και το ημίχρονο, ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Μελίκης έφερε το ματς στα ίσια και συγκεκριμένα με τον Κατσιγιαννόπουλο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά στο δοκάρι του Πιτσάβα και με πλασέ “έγραψε” το 2-2.

Ο Κεραυνός όμως είχε την απάντηση στα δύο τέρματα των αντιπάλων και στο 50′ ο Παπαδόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι εις βάρος του Λούρη, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Νόσης, που δε λάθεψε, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από το σημείο εκείνο όμως και έπειτα, άρχισε το…κρεσέντο του Φίλιππου, ο οποίος με δύο τέρματα του Πιτσάβα και ένα του Κατσιγιαννόπουλου, έφερε”τούμπα” το ματς και πήρε μια σπουδαία πρόκριση.

Στο 57′ ο Πιτσάβας σημάδεψε σωστά με το κεφάλι μετά από σέντρα του Μαμουτόπουλου, στο 73′ ο “Κατσου” αυτή τη φορά χρίστηκε σκόρερ μετά από παράλληλο γέμισμα του Ανδρίτσου και στο 82′ ήρθε το τελειωτικό χτύπημα για τον Κεραυνό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τεγούση και κεφαλιά του Πιτσάβα

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Αργυρίου.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Τεκερίδης (51′ Χαραλαμπίδης), Λέσκας (46′ Καρυπίδης Δ.), Ορδουλίδης, Δήγκας (80′ Αδαμίδης), Γκιόκα, Αναστασιάδης, Γεωργιάδης, Μάμαλης, Καρυπίδης Α., Λούρης

Φίλιππος Μελίκης : Μπουκουβάλας, Ντόβας, Παπαδόπουλος, Τεγούσης, Μαμουτόπουλος, Τσιανόπουλος, Πιτσάβας (90′ Κουτσαμπασόπουλος), Μελιόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος, Κατσαπελίδης, Ανδρίτσος (86′ Λουκανόπουλος).

*ακολουθεί “πλούσιο” φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected