Γ Εθνική / Τοπικά

Πρόκριση για τον Βόλο ΝΠΣ στο ντέρμπι Κυπέλλου, “περίπατοι” για Ολυμπιακό και Νίκη

Σε μία αναμέτρηση με ρυθμό και τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο, ο Βόλος Ν.Π.Σ επικράτησε με σκορ 1-0 του Γ.Σ. Αλμυρού, με γκολ του Μελισσόπουλου στο 42ο λεπτό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Στο πρώτο 45λεπτο, ο Βόλος ΝΠΣ ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, με τον Αλμυρό να ισορροπεί μετά το πρώτο 20λεπτο. Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, ενώ οι κυανέρυθροι έδωσαν βαρύτητα στην αμυντική τους λειτουργία ώστε να διαφυλάξουν το 1-0, κάτι που τελικά πέτυχαν.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost

Άνετα, χωρίς να… ιδρώσει και σημειώνοντας επτά γκολ, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 7-0 τον Αστέρα στον Ριζόμυλο και προκρίθηκε στην Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού πρόσφεραν όμορφο θέαμα και χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους. Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο γήπεδο του Ριζομύλου.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Η Νίκη Βόλου χωρίς να φορτσάρει πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πρωτεσίλαου για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, σημειώνοντας πέντε γκολ σε ρυθμό ρελαντί και δείχνοντας συνεχή βελτίωση σε επιθετική και αμυντική λειτουργία. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν περισσότερο από 23 λεπτά στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους, λεπτό στο οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γαρυφαλλόπουλο. Τζιώρας, Μπάιριτς, Ιορδανίδης και Δημολιός πέτυχαν τα υπόλοιπα τέσσερα τέρματα στην επανάληψη, ικανοποιώντας με την απόδοσή τους, τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected