Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η “πρώτη” του Πέτρου Τσούκλη στη Ζάκυνθο (vid)

Παρουσία του νέου προπονητή Πέτρου Τσούκλη ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προπόνηση της Ζακύνθου.

Ο Καστοριανός τεχνικός έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί και το απόγευμα βρέθηκε στο γήπεδο όπου η πρόεδρος της ομάδας Ροδούλα Σπινθάκη τον καλωσόρισε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου.

Πριν την προπόνηση η κα Σπινθάκη γνώρισε στα αποδυτήρια για τον νέο προπονητή στους ποδοσφαιριστές. Στην συνέχεια ο βορειελλαδίτης τεχνικός σήκωσε μανίκια και με την βοήθεια του γυμναστή Νίκου Ορφανίδη έπιασε δουλειά. Στην αρχή ασκήσεις με την μπάλα σωστή υποδοχή και πάσα και εν συνεχεία δούλεψε σε κομμάτια τακτικής αμυντικής λειτουργίας. Στο τέλος,  στο μισό του αγωνιστικού χώρου έκανε διπλό, στην αρχή με τρεις επαφές της μπάλας και λίγο πριν το τέλος ελεύθερο ποδόσφαιρο.

Ο κος Τσούκλης στις πρώτες του δηλώσεις αφού ευχαρίστησε την διοίκηση για την συνεργασία , μίλησε για σκληρή δουλειά και υπομονή έτσι ώστε να καλυφθεί όσον το δυνατό πιο γρήγορα το χαμένο έδαφος. Επίσης ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την διοίκηση θα έρθουν στο  νησί και άλλοι ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να ενισχυθεί περισσότερο το υπάρχον υλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου τεχνικού στο ioniansports

Η προπόνηση της Κυριακής θα είναι διπλή. Το πρωί και το απόγευμα στον ίδιο χώρο του Δημοτικού Σταδίου. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής Seun Amos, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στον άξονα

Χθες προπονήθηκαν 18 ποδοσφαιριστές. Άλλη μια ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Νίκος Πέττας πήρε το δελτίο του από την Προοδευτική και έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα έως τον Γενάρη όπου θα μεταβεί και πάλι στις ΗΠΑ όπου αγωνίζεται σε ομάδα Β΄ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected