Κατηγορίες
Super League 1

Σπουδαίο “διπλό” του Πλατανιά!

Το τέρμα του Ενσικουλού στο 22′ ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες στη Ριζούπολη. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Απόλλων.

Με μια μεγάλη εμφάνιση ο Πλατανιάς κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του μεγάλη νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη! Το γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου σημείωσε στο 22’ ο Ενσικουλού, τη στιγμή που θα μπορούσε να είχε φτάσει σε μια ακόμη πιο εύκολη επικράτηση.

Ειδικότερα στον α’ ημίχρονο, η εμφάνιση για τον Πλατανιά είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” ξεδίπλωσαν τα χαρίσματά τους στον αγωνιστικό χώρο, με τον Απόλλωνα να δείχνει ότι δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει.

Σημαντικό σημείο του αγώνα, εκτός από το γκολ της νίκης για τον Πλατανιά, η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα για τον Ντάσιο στο 67’, με συνέπεια έτσι στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού, ο Πλατανιάς να παίξει με παίκτη παραπάνω. Παρόλα αυτά, αντί να γίνει πιο πιεστικός έδωσε χώρο στον Απόλλωνα, που δεν είχε όμως τη μεγάλη ευκαιρία.

Το γκολ για τον Πλατανιά ήρθε στο 22’ μετά από ένα τρομερό συνδυασμό των παικτών του, όταν ο Ενσικουλού έπαιξε το “1-2” με τον Μπούντνικ, ο τελευταίος “άνοιξε” για τον Ντεβέσα που γύρισε τη μπάλα στον Ενσικουλού ο οποίος άνοιξε το σκορ με πλασέ από κοντά.

Για τον Απόλλωνα, οι πιο μεγάλες ευκαιρίες του καταγράφονται στο 48ο και το 54ο λεπτό όταν πρώτα ο Σιατραβάνης και στη συνέχεια ο Παπάζογλου σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Κοκκαλά.

Εν κατακλείδι, μία σπουδαία εμφάνιση για τον Πλατανιά, ο οποίος στέφθηκε επάξια νικητής, αφού αν ήταν πιο εύστοχος στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ή πιο ουσιαστικός στις αντεπιθέσεις του, θα είχε φύγει με ένα μεγαλύτερο σκορ από την Ριζούπολη.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Ακης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Μπίτζιμιν, Κύργιας (57’ Μενδρινός), Παπάζογλου, Βαλλιάνος, Ντάσιος, Κοντέ, Σιατραβάνης (82’ Μαάτσι), Αλμπάνης (57’ Μάατσεν), Καστιγέχος.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Βάντερσον, Κρος (61’ Στάμου), Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης (83’ Πατράλης), Ντεβέσα (70’ Δημούτσος), Ενσικουλού, Μπούντνικ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected