Κατηγορίες
Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Παναιγιάλειος – ΑΕ Σπάρτη 2-0

Τη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της Σπάρτης στις 9 Σεπτεμβρίου έδωσαν την Κυριακή (24/09) το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος και η ομάδα της Λακωνίας.

Όπως αναφέρει το FL News, οι «μελανόλευκοι» αναδείχτηκαν νικητές με 2-0, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό πρόσωπο. Βέβαια, αμφότερες οι ομάδες εμφανίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους, καθώς μεσοβδόμαδα είχαν υποχρεώσεις για το Κύπελλο.

Η «Μαύρη Θύελλα» μόλις στο 1′ προηγήθηκαν με μακρινό σουτ του Κόκκορη που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μακρυωνίτη. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Σταματής στο 63′ μετά από κάθετη πάσα του Κριστέτο. Η ομάδα της Λακωνίας είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να μειώσει στο 89′ με εκτέλεση φάουλ του Γουόρντεν και στις καθυστερήσεις με δοκάρι του Ευαγγέλου.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Τσάπαλος (46′ Αθανασίου), Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Σμίλτος (62′ Σακελλαρόπουλος), Βλάχος (70′ Βατουσιάδης), Ντέμο (67’΄Τσουρής), Γαβριηλίδης, Κριστέτο, Κόκκορης, Γκούφας, Σταματής (77′ Γεωργακόπουλος).

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης (68′ Τρακάκης), Παναγιώτου (46′ Νιάρος), Φουρτάδο, Γκρόσιος (65′ Ράνος), Γραικός (81′ Ζουλιώτης), Ασπιώτης, Τριανταφυλλάκος, Ευαγγέλου, Κωστάκης (65′ Παναγιωτόπουλος), Βοσνακίδης (70′ Σάββα), Ντοράγκι (46′ Γουόρντεν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected