Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρόκριση στα ημιτελικά για την Καλαμάτα!

Μελανόλευκο βάφτηκε το πρώτο μεγάλο μεσσηνιακό ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Τσικλητήρα Πύλου καθώς η Μαύρη Θύελλα με τέρμα του Πέτρου Καμινιώτη επιβλήθηκε 1-0 και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας όπου σε διπλά παιχνίδια θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό.

Στην πρόβα τζενεράλε ουσιαστικά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής σε μια εβδομάδα, η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα παρουσιάστηκε καλύτερη και έφτασε πανάξια στη νίκη- πρόκριση παρότι στα τελευταία λεπτά υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τσουλάκου. Η Μαύρη Θύελλα ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού για 60 λεπτά με τον Τσικλητήρα να ανεβάζει την απόδοση του στο τελευταίο ημίωρο, να φτάνει κοντά στο γκολ σε δυο-τρεις περιπτώσεις αλλά σε ένα ακόμη παιχνίδι να εμφανίζει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Πολ Γουερέ οποίος αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των κοκκινόμαυρων και ευτύχησαν να φτάσουν στην πρόκριση με το γκολ-έμπνευση του Πέτρου Καμινιώτη από τα 35 μέτρα, σε φάση που αυτή τη φορά του βγήκε καθώς το ίδιο είχε επιχειρήσει να κάνει στο πρόσφατο φιλικό στην Αμαλιάδα αλλά η μπάλα είχε βρει τότε στο δοκάρι.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport365

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμες, Γουερέ (91′ Βασιλόπουλος), Ζαχαρόπουλος (82′ Μερκούρης), Καλογερόπουλος, Καμινιώτης, Καντούτσης, Κουρέλλας (69′ Σαραντόπουλος), Λιόλιος, Νικολόπουλος Ορ., Τσουλάκος, Τσεμπερίδης

Τσικλητήρας (Νίκος Κακαλέτρης): Μπροκάκης, Σβίγγος, Μηίζος, Αμπραχαμιάν, Γκάι Μούσα, Ακασού, Πήλιος, Τσάτσος, Οντσβόνγκ (55′ Μανιδάκης), Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου (63′ λ. Τρ. Κωστόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected