Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Δόξα ο Αχμέτ!

Στη Δόξα Προσκυνητών θα αγωνίζεται τελικά ο νεαρός αμυντικός από τον Ίασμο,  Σαμέτ Αχμέτ.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο 16χρονος πρώην αμυντικός των ακαδημιών ΠΑΟΚ, Ηρακλή και του ΠΑΟΚ Κομοτηνής επέστρεψε την Κυριακή από την Γερμανία όπου και δοκιμαζόταν με την Μπόχουμ και θα συνεχίσει την νέα σεζόν στην Δόξα Προσκυνητών, ομάδα που ξεκίνησε προετοιμασία και πήρε μέρος και σε κάποια φιλικά της ομάδας.

Ο Σαμέτ Αχμέτ, έζησε ένα περίεργο καλοκαίρι αφού είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα και στην εφηβική ομάδα Κ17, αλλά για κάποιους «εσωτερικούς» λόγους η μετακίνηση στα Ιωάννινα χάλασε και ο παίκτης επέστρεψε στην Κομοτηνή και ξεκίνησε προετοιμασία μκε τους Προσκυνητές.

Ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν για δοκιμή στην Γερμανία στις ακαδημίες της Μπόχουμ, αλλά τελικά επέστρεψε Ελλάδα και θα συνεχίσει στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Σαμέτ ήταν στις τελευταίες κλήσεις της μικτής ομάδας της ΕΠΣ Θράκης που κάλεσε ο Ενωσιακός προπονητής Σπύρος Κουτσογιάννης, ενώ ήταν «πρωταθλητής» με την ομάδα της Βόρειας Ζώνης στην Κατηγορία των Παίδων στα Γιάννενα τον Απρίλη του 2015.

Πλέον στην Δόξα Προσκυνητών με τις προσθήκες αρκετών νεαρών παιδιών ετοιμάζονται για το δύσκολο παιχνίδι της πρεμιέρας στην Ξάνθη με τον Ορφέα, ένα γνώριμο αντίπαλο τα τελευταία χρόνια αλλά και από τα φιλικά που έδωσαν οι δυο ομάδες την περίοδο της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected