Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Ελπίς Σκουτάρεως – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0 (photos)

Η αρχή, ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, είναι το ήμισυ του παντός και η Ελπίδα Σκουτάρεως ξεκίνησε όπως ακριβώς ήθελε την προσπάθειας της τη νέα σεζόν.

Στην πρεμιέρα της στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, η ομάδα του Απόστολου Στύλου κέρδισε με 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, ίσως και πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ και δικαιολογημένα υπήρχαν χαμόγελα και πανηγυρισμοί στο φινάλε και απ’ όσους φιλάθλους βρέθηκαν στις κερκίδες

Οι Σερραίοι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλη την διάρκεια, είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν από την ομάδα της Δράμας που πρόσεχε κυρίως την ανασταλτική λειτουργία και κατάφεραν με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Με την επιθετική γραμμή να είναι δραστήρια κυρίως από τα άκρα και τον Μίγνκα να διεμβολίζει συνεχώς την αντίπαλη άμυνα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Στεφανίδη, Καπετάνο και Ζιγκερίδη και βρήκαν δίχτυα στο 37΄ όταν ο πρώτος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ανεβασμένος Σάββας Γεωργιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 57΄, ο Μίνγκας μοίρασε και πάλι και αυτή την φορά ο Ζιγκερίδης ήταν εύστοχος σημειώνοντας και αυτός το πρώτο του γκολ, ενώ στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς ο ρυθμός έπεσε, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με την άμυνα του Σκουτάρεως να μη δίνει δικαιώματα και να περνά ένα ήσυχο απόγευμα. Μάλιστα είχαν ευκαιρίες και για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο serressport.gr

Συνθέσεις

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ(Α. Στύλος): Ταταρίδης, Γεωργιάδης Σ, Γαλακτερός, Μουσικάκης, Κωφοκώτσιος, Νικολίτσας, Ζιγκερίδης(85΄ Πασχαλούδης), Νίρλας, Καπετάνος(67΄ Κεχαγιάς), Μίνγκας(75΄ Παπαβασιλείου), Στεφανίδης Ν(90΄ Γεράκης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Τ. Λευκόπουλος): Κιουμορτζής, Χριστοφορίδης, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης(75΄ Παπίτσας), Άρμεν(46΄ Περούκας), Κουμπρόγλου, Αμαραντίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected