Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] ΑΠΟΚ Βελούχι – Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (photos)

Ονειρικό «ποδαρικό» έκανε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο «πρωτάρης» ΑΠΟΚ που έγραψε ιστορία, νικώντας τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου με 1-0.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 500 με 600 θεατών.

Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη έφερε το ματς στα «μέτρα» του και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Έβγαλε χωρίς να απειληθεί το πρώτο ημίχρονο με το «λευκό» 0-0 προσηλωμένος στο αμυντικό του πλάνο. Στην επανάληψη έγινε πιο επιθετικός και έφτασε στο νικητήριο τέρμα στο 58ο λεπτό με σκόρερ τον Δημήτρη Κατσαδούρο. Το ματς άνοιξε στα υπόλοιπα λεπτά, με τον ΑΠΟΚ να διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε πάνω στον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο στο 77ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου του Μιχάλη Ζιώγα έκανε κακή εμφάνιση και υπέπεσε σε αρκετά λάθη, στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν δημιουργούσε τελικές προσπάθειες. Στο β΄ ημίχρονο επηρεάστηκε από το γκολ που δέχτηκε και παρότι έκανε 2-3 καλές ευκαιρίες έμεινε στο εις βάρος του 1-0 γνωρίζοντας μια απρόσμενη ήττα.

Την επόμενη (2η) αγωνιστική ο ΑΠΟΚ θα κάνει το ρεπό του και θα αγωνιστεί ξανά στο Καρπενήσι σε δυο εβδομάδες ενάντια στον Αλμυρό. Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται στην έδρα του ενάντια στον Διγενή Νεοχωρίου.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο evrytaniasport

Συνθέσεις

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Χαλλής, Παχής, Ζαραβέλης, Σιάτρας, Γιαουπλάρι(91΄Ντουφεκιάς), Γενιτσαρόπουλος, Κακκάβας(70΄ Λάππας Ι.), Μπακαλίδης(82΄ λ.τρ. Βαρότσης), Λάππας Ν.

Ολυμπιακός Βόλου (Μιχάλης Ζιώγας): Κούτσικος, Κόκας Α.(85΄ Γελαδάρης), Καραμπάς, Νόνης(63΄ Ευθυμιάδης), Κραγιόπουλος, Τόσκας, Σεχολάρι, Θέος, Σέττος(70΄ Μέμμος), Βασίλιεβιτς, Βαρούχας(82΄ λ.τρ. Καράμπελας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected