Football League

[Φιλική αναμέτρηση] ΑΕ Σπάρτη – Παναχαϊκή 1-0

Σπάρτη και Παναχαϊκή τέθηκαν αντιμέτωπες το απόγευμα της Κυριακής (8/10) στη Λακωνία. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Διονύσης Μπέλης στο 47ο λεπτό του φιλικού.

Δεύτερη ήττα μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών για την Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί έπαιξαν με τη Σπάρτη στη Λακωνία και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προτίμησε να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και αλλαγή σχημάτων. Από την άλλη, το σύνολο του Παναγιώτη Τζαναβάρα είχε την ουσία, που ήταν το γκολ από τον Διονύση Μπέλη στο 47′. Ύστερα από αδράνεια της άμυνας, ο επιθετικός της Σπάρτης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-0.

το φιλμ της αναμέτρησης στο FL News

Συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ (Π. Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης (46′ Γιακουμής), Κατσίκης (60′ Σάββα), Νιάρος (88′ Παναγιωτόπουλος), Μπέλης (75′ Παναγιώτου), Ζουλιώτης (80′ Γραικός), Γουόρντεν, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (82′ Κωστάκης), Μπάγκας, Βοσνακίδης, Φουρτάδο (46′ Ράνος).

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φουρλάνος, Φωτάκης, Γκίνο, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μωραΐτης (46΄ Αποστολόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected