Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

Πάντα μία εκτός έδρας νίκη έχει άλλη αξία ανεξάρτητα της δυναμικότητας του αντιπάλου γι αυτό και η άνετη νίκη του Απόλλωνα στην πρεμιέρα έχει σημαντική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική σημασία εάν αναλογιστεί κανείς και τα προβλήματα τραυματισμών αλλά και τιμωριών που είχε ο Απόλλων.

Από την άλλη οι νεοφώτιστοι στην Α΄ κατηγορία Δόξα Παλαιού Μυλοτόπου, σίγουρα θα παλέψει για την σωτηρία της δείχνοντας ότι η διαφορά δυναμικότητας της κατηγορίας που αγωνιζόταν πέρυσι με αυτήν που παίζει φέτος έχουν αισθητή αρκετά μεγάλη διαφορά.

Χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρή αντίσταση ο Απόλλωνας κέρδισε σχετικά εύκολα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, αυξάνοντας το σκορ ακόμα περισσότερο.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

Δόξα Π.Μυλοτόπου : Διαμαντίδης, Τριανταφυλλίδης, Σελέζνιοβ, Τόσιος, Τάντης, Θέμελης (62′ Τσίκος), Σωτηριάδης (69′ Γρηγορίου), Λυσίτσας Ν. (30′ λ.τ. Λυσίτσας Γ.), Σέλγκου, Χατζηαλεξιάδης, Βελισκάκης.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Μπρέγου, Τσιρακίδης, Ζαφειρίου (75′ Παυλίδης), Παπαδόπουλος, Μποζίδης, Καραγιάννης (82′ Δημόπουλος), Καραφουλίδης (69′ Τσιόπτσης), Μωυσίδης (57′ Βεζυριανόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected