Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ζιώγας τέλος!

Τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο 55χρονος τεχνικός αποχωρεί από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο έπειτα από 13 μήνες, με τη διοίκηση της ομάδας να αποχαιρετά τον έμπειρο προπονητή μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Τέλος μπαίνει στη συνεργασία της ομάδας και του προπονητή κ. Μιχάλη Ζιώγα με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη να υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ζιώγα για τη συνεργασία του. Βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα και στην επανασυγκρότησή της. Είμαστε φίλοι κι αυτό δεν θα αλλάξει. Είναι ένας άξιος κι εργατικός άνθρωπος και του εύχομαι ειλικρινά καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».

Από την πλευρά του και ο κ. Ζιώγας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση : «Χωρίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου ως φίλοι. Θα είμαι πάντοτε στο πλευρό του προέδρου και της ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, έναν πραγματικό κύριο και να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, να υλοποιηθούν οι στόχοι του, γιατί πραγματικά το αξίζει. Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και σε όσους συνεργάστηκα.»

error: Protected