Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ηρακλής 1-2 (photos+vid)

Ιστορικές στιγμές έζησε σήμερα το Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων! Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου υποδέχτηκε τον Ηρακλή, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι που την παράσταση έκλεψε η πληθώρα των φίλων του “Γηραιού” που έσπευσαν κατά δεκάδες να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Ισχυρή βεβαίως και η αστυνομική δύναμη, που γνώριζε εκ των πραγμάτων πως η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης που εξέδωσε το υπουργείο, δεν θα σταματούσε τους φίλους του Ηρακλή, που βρέθηκαν και σήμερα στο πλευρό της “κυανόλευκης” ομάδας.

Δεν έλειψαν βεβαίως και οι εντάσεις, με αποκορύφωμα το 48ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο ρέφερι διέκοψε το παιχνίδι για να απομακρυνθούν φίλαθλοι του Ηρακλή που ανέβηκαν πάνω στον πάγκο των γηπεδούχων.

Η πρώτη νίκη του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα ήταν κυριολεκτικά “δια πυρός και σιδήρου” μιας και απέναντι του βρέθηκε μια σκληροτράχηλη ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά αλλά και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Παρά το γεγονός πως παίκτες-κλειδιά της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, οι “πράσινοι” αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι για τον Γηραίο, που αγωνίστηκε σήμερα με 8 νέους παίκτες.

Οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα από τον ρέφερι κ. Σιδερίδη, τόσο για την υπόδειξη πέναλτι με την οποία ο Ηρακλής πήρε τελικά το τρίποντο όσο και για τη φάση του 73′ όταν ο Κίτσας μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Ιωαννίδη, με τον ρέφερι να δείχνει “παίζεται”.

Να σημειώσουμε πως οι φίλαθλοι του Μέγα Αλέξανδρου έδωσαν επίσης βροντερό παρόν στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, διατηρώντας εξαιρετικό επίπεδο παρά το γεγονός πως οι εντάσεις ήταν συνεχόμενες.

Το φιλμ του αγώνα :

4′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Μέγα Αλέξανδρο, ο Συμπεθέρης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Γιούδα.

12′ Η σειρά του Ηρακλή να απειλήσει, στου του Δραγάνη από καλή θέση, η μπάλα άουτ.

13′ Ευκαιρία για τον Ηρακλή, μετά από ατομική ενέργεια του Ρόβα και σουτ του Δραγάνη, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Ρίζος και στην επαναφορά ο Κρυστάλλης αστόχησε εξ επαφής.

33′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Ρόβα από αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους του και τον Ρίζο και πλάσαρε για το 0-1.

47′ ΓΚΟΛ! Λάθος γύρισμα του Αθανασίου προς τον τερματοφύλακα Γιούδα, ο Κίτσας μπήκε σφήνα και ανατράπηκε από τον νεαρό πορτιέρο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1)

73′ Κατά μέτωπο κίνηση του Κίτσα στα όρια της περιοχής, ο επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων βρέθηκε στο έδαφος, ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι κίτρινη για θέατρο, η οποία θα ήταν η δεύτερη.

87′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Παναγιωτούδη, η μπάλα βρήκε στον Πετκάκη και ο ρέφερι υπέδειξε αρχικά φάουλ και στη συνέχεια αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό, υπέδειξε πέναλτι. Έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, που υποστήριξαν πως δεν υπάρχει παράβαση (το χέρι ήταν ακούσιο) αλλά και ουδέποτε ο βοηθός υπέδειξε παράβαση και ήταν αποκλειστικά απόφαση του ρέφερι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παναγιωτούδης, δίνοντας τελικά τη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ρίζος, Συμπεθέρης, Λάγδαρης, Τσουλχάη (89′ Παρσόπουλος), Πετκάκης, Ταταρίδης, Κυρκιλιανίδης (78′ Βλάχος), Ποτουρίδης, Κίτσας, Ζωγράφος, Κουκουράκης (46′ Βαφειάδης).

Ηρακλής : Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (65΄Ανδρεάκος), Ιωαννίδης, Καλλιβωκάς (32΄Μούδιος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλης, Σαβελίδης (90΄Κριτσιάνης), Δραγάνης

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected