Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΦΑΣ Νάουσα – Πιερικός 3-0 (photos+vid)

“Έσπασε το ρόδι” ο ΦΑΣ Νάουσα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και με πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε 3-0 του Πιερικού.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν, βρήκε το σθένος και τη δύναμη στο σημερινό παιχνίδι και κόντρα σε έναν αντίπαλο με καλή οργάνωση και πειθαρχία, απέσπασε το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα για φέτος.

Οι “κυανόλευκοι”, μπροστά σε λίγους φιλάθλους αν αναλογιστεί κανείς την κρισιμότητα του αγώνα αλλά και το όνομα του αντιπάλου, είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παρά το γεγονός πως κινδύνεψαν σε μία περίπτωση στο 14′ (ο Κραγιόπουλος έκανε το σουτ από πλάγια και ενώ δίπλα του υπήρχε ελεύθερος παίκτης), έψαξαν με ψυχραιμία το γκολ το οποίο και επετεύχθη στα μέσα του πρώτου μέρους.

Ήταν το 27ο λεπτό όταν ο Τούφας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Παπατολίκα, ο οποίος την έχασε μέσα από τα χέρια του, αυτή πήρε πορεία προς τη γωνία της μικρής περιοχής με αποδέκτη τον Γιαννόπουλο, αυτός έκανε το γυριστό προς το δεύτερο δοκάρι και κει ο Τζημογιάννης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΦΑΣ.

Στο 41′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Κωτσόπουλος έκλεψε τη μπάλα στον άξονα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, κινήθηκε κάθετα στα καρέ του Παπατολίκα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους και ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν στο δεύτερο γκολ.

Μετά από δύο συνεχόμενες ευκαιρίες, ο Κωτσόπουλος…εξιλεώθηκε στο 64ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυζιρίδη και καρφωτή κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά και στις καθυστερήσεις όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Παπατολίκα.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας (67′ Χατζόπουλος), Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (62′ Μτσεντλισβίλι), Κυζιρίδης (79′ Νίκου), Κωτσόπουλος, Τόσιος (55′ Μουρίκι), Περηφανόπουλος.

Πιερικός : Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Τερζής, Κυριλίδης (46′ Παπαδόπουλος), Κραγιόπουλος (55′ Καρτσαμπάς), Κοκονόζι (59′ Κατσιαμήτας), Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος, Σαμανίδης. Κανταρτζής (67′ Κωστίκος)

foninaousis

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο pierikosnews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected