Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΠΕ Λαγκαδά – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-3

“Τρελό” ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Λαγκαδά, με την ΑΠΕΛ να προηγείται 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων να απειλεί με την ανατροπή στο δεύτερο!

Μπροστά σε λίγους θεατές (λόγω και του εργάσιμου της ημέρας) και κάτω από αρκετή ζέστη για τα δεδομένα της εποχής, η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη ξεκίνησε φουριόζα την αναμέτρηση και στο δεκάλεπτο, βρέθηκε να προηγείται 2-0.

Στο 6′ η άμυνα των γηπεδούχων σάστισε μετά την κάθετη πάσα του Καραμανλή για τον Αγγελούδη και ο τελευταίος μπήκε από τα αριστερά και με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον πρώην “κυανόλευκο”, Δημήτρη Ρίζο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι…υπνωτισμένοι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα και συγκεκριμένα στο 11′ όταν ο Ταχματζίδης αυτή τη φορά βρήκε τον Αγγελούδη και ο τελευταίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Ρίζο και σε κενή εστία “έγραψε” γρήγορα γρήγορα το 2-0.

Η κυριαρχία των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε και στη συνέχεια, με επιστέγασμα αυτής μία ακόμη πάσα στον κενό χώρο, με τον Κοντεών αυτή τη φορά να βρίσκεται απέναντι από τον Ρίζο για το 3-0 της ΑΠΕΛ.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο τα πάντα άλλαξαν. Στο 55′ ο Κιρκιλιανίδης βρήκε ωραία τον Γιώργο Κίτσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός μπήκε κάθετα προς το δεύτερο δοκάρι, σαν σε προπόνηση γύρισε στον αμαρκάριστο Ζωγράφο και ο τελευταίος με πλασέ μείωσε για την ομάδα του.

Ο αιφνιδιασμός των γηπεδούχων είχε και συνέχεια όταν στο 57′ ο Ποτουρίδης εκτέλεσε γρήγορα το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κουκουράκης γέμισε για το δεύτερο δοκάρι και ο Λευτέρης Κίτσας με κεφαλιά “έγραψε” το 3-2.

Στο 63′ λίγο έλειψε να γίνει το 3-3 όταν σε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, Κίτσας και Μπάρμπας διεκδίκησαν τη μπάλα, αυτή κόντραρε και κατέληξε με λόμπα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Ποτουρίδης αποχώρησε έχοντας ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αύριο θα εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Το γκολ που έψαξε ο Μέγας Αλέξανδρος ήρθε στο 78′ όταν ο Πετκάκης πήρε τη μπάλα στον άξονα μετά από λάθος των “κυανόλευκων”, βρήκε με τη μία κάθετα τον Γιώργο Κίτσα και ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ, έφερε το ματς στα ίσια μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν περισσότερο την άμυνα τους και επιδίωξαν να κρατήσουν τον πολύτιμο βαθμό, που αν μη τι άλλο ήρθε με πολύ σημαντική προσπάθεια για τους Ημαθιώτες.

Συνθέσεις

ΑΠΕ Λαγκαδά: Μαυρομιχάλης, Μούχαλης, Λαβίδας (54′ Κατσαρός), Μπάρμπας, Καραμανλής, Ντουτσαρίδης, Χιντασέλι, Έππας (46′ Μπουγιουκλής), Κοντέων (78′ Αγριμάκης), Αγγελούδης, Ταχματζίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Κίτσας Λ, Πετκάκης, Ταταρίδης (69′ Παρσόπουλος), Κιρκιλιανίδης (84′ Ζαχαριουδάκης), Κουκουράκης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης (64′ Καπετάνος), Κίτσας Γ.,

*φωτ. από το group του Μέγα Αλέξανδρου στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected