Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Δόξα Μαυροβουνίου – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-1

Δίκαια αποτέλεσε το ντέρμπι της Α1 Κατηγορίας και της αγωνιστικής το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Μαυροβουνίου και τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, αφού η εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα απέδειξε γιατί και οι δυο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις έχοντας κοινούς στόχους.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από 300 περίπου φιλάθλους οι δυο ομάδες με δυνατές μονομαχίες καθ όλη την διάρκεια του αγώνα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς σχετικά στο 10′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαουτζή, ο Μάκης Καρυπιδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παραβιάζοντας το τέρμα του Άγγελου Σκαπέρδα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο pellasports.gr

Συνθέσεις

Δόξα Μαυροβουνίου : Καμπαλής, Γιαουτζής, Ζαχαριάδης (81′ Γκότσης), Μπουρνάζης (80′ Σέρα), Ιωαννίδης, Φανιάδης, Σιδέρης, Καρυπίδης (75′ Νάτσης), Γάτσος, Κατιρτζόγλου, Ουζούνης.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Ζαφειρίου, Μπρέγκου (80′ Δημόπουλος), Τσιρακίδης, Ορφανίδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Καραγιάννης, Μποζίδης (15′ Βεζυργιανόπουλος), Τσάλμας (70′ Μωυσίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected