Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Δόξα Κρανούλας – Καστοριά  1-0

Το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής πήρε η Κρανούλα στις καθυστερήσεις ταυ αγώνα με την Καστοριά με ταν Γκέρι Γκέγκα να είναι α λυτρωτής πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ για την ομάδα του.

Όπως αναφέρει το passports.gr, η Κρανούλα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας ότι Θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς και έτσι περιόρισε την Καστοριά σε παθητικό ρόλο.

Ωστόσο για μια ακόμη αγωνιστική οι παίκτες του Βασίλη Σιαφάκα έδειξαν και πάλι αδυναμία στο να τελειώνουν τις φάσεις, αλλά ευτυχώς σήμερα αυτό δεν τους στοίχισε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Δόξα στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε στα 40′ όταν ο Τσουμάνης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Η Κρανούλα πίεσε ακόμη περισσότερο στο δεύτερα ημίχρονο και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γκέγκα πήρε την μπάλα και με πλασέ έκανε τα 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις

Δόξα Κρανούλας: Αρχονrάκης, Ζδράβος, Πάσχος (86″ Νιτσιάκος), Τσουλιάης, Γκόλιας, Τσιέπας (60″ Μιχάλης), Τσουμάνης, Νάσιας, Χριστακόπουλας (79″ Μαρμαύτας), Παρχαρίδης (74″ Ναύyιας), Γκέγκα. Καστοριά: Κράτσιος, Πάτσικας, Νίνας, Ηλίας, Ιασων’ιδης, Μπαιραχτάρτης, Δάμζι (76″ Γεωργαντζάς), Μηλιάτης, Αντωνιάδης, Αστράουσκας (82″ Βενέτης), Σαββόπαυλος (87′ Φυντανίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected