Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Σελλάνων  2-1 (photos)

Τα χρειάστηκε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Α.Ο. Σελλάνων, αλλά τελικά τον έσωσε ο Μέμος, ο οποίος αποτέλεσε τη χρυσή αλλαγή του Κώστα Μπράτσου, καθώς με γκολ στο 88′ του έδωσε τη νίκη με 2-1, που πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν το 1-0 σε κομβικό χρονικό σημείο, στο τέλος του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Βασίλιεβιτς, αλλά επέτρεψαν στους αντιπάλους στις αρχές της επανάληψης να φανούν απειλητικοί, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με γκολ του πιο ποιοτικού παίκτη τους Βουκομάνοβιτς στο 59′.

Τελικά δύο λεπτά πριν το τέλος και με τον κόσμο να πιέζει πολύ από την εξέδρα ήρθε η λύτρωση από τον Μέμο έπειτα από υποδειγματική ενέργεια και πάσα του Βασίλιεβιτς.

το φιλμ της αναμέτρησης στο magnesiasports.gr
φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Α. Κόκας, Καραμπάς, Νόνης, Κραγιόπουλος (70′ Ευθυμιάδης), Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Καρβούνης, (57′ Μέμος), Σέττος (46′ Σεχολάρι), Θέος (60′ Βαρούχας), Δ. Κόκας

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Κουτσόπουλος, Μάττας, Καραγκούνης (78′ Νικολάου), Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος, Μπλατσέρι, Βουκομάνοβιτς (85′ Παπαδημητρίου), Τζάνης, Κοντός (87′ Μαρούδας), Παπαδημητρόπουλος (57′ Δανιήλ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected