Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας 3-3 (photos+vid)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν επιθετικά και πραγματοποίησαν μεγάλη προσπάθεια να πάρουν το τρίποντο.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στην τελευταία κυριολεκτικά φάση και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Παπατάνος κινήθηκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα προς το ύψος της μικρής περιοχής, ο Παρθενόπουλος κατέβασε ωραία με το στήθος για τον Ορφανίδη και ο τελευταίος με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Πάτρα.

Για να φτάσουμε όμως εκεί, έγιναν…χίλια μύρια και σίγουρα οι 30 περίπου θεατές που αψήφισαν τη χαμηλή θερμοκρασία, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του ματς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν πως μετέβησαν στον Διαβατό με στόχο να πάρουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν. Η πίεση της ομάδας του Παναγιώτη Καραμεταξά (πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Δημήτρη Κοτζάμπαση στο πλευρό του) καρποφόρησε στο 23′ όταν ο Γιαμαλίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός, Πέτρος Μπράτσης.

Ο Ατρόμητος, με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση του, ρίσκαρε στη συνέχεια ωστόσο βρέθηκε και με δεύτερο γκολ στην…πλάτη και συγκεκριμένα στο 38′ πάλι από τα 11 βήματα σε ανατροπή του Παρθενόπουλου αυτή τη φορά.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο παθών, “γράφοντας” το 0-2.

Δύο λεπτά όμως αργότερα, η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, χάρη στο τέρμα του Κώστα Πάτρα ο οποίος έδωσε νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο.

Ένα δεύτερο 45λεπτο μάλιστα που όλα ανατράπηκαν, με τον Αχιλλέα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο χάρη στις…φαρμακερές αντεπιθέσεις των γηπεδούχων αλλά και τα μοιραία αμυντικά λάθη.

Και ενώ στο 55′ ο Κοντογιάννης προειδοποίησε με κοντινή κεφαλιά, που κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 63′ ο Ατρόμητος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια όταν ο Μπαλτζής εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ραφαήλ Πάτρα από την άλλη πλευρά κι αυτός με ένα ψιλοκρεμαστό βολέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κερμανίδη που αιφνιδιάστηκε.

Ακολούθησε ένα…τρελό 10λεπτο, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν την επιθετική λύση, αυτή τη φορά στο πρόσωπο του νεοεισελθόντα Βασιλείου, ο οποίος πήρε την πάσα στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας.

Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί για την ανατροπή στο σκορ αλλά και τη διαφαινόμενη νίκη, η απειρία όμως αλλά και η ικανότητα των έμπειρων ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα, έστειλε τη…μπίλια στο “Χ” χάρη στο τέρμα του Ανδρέα Ορφανίδη (χρυσή αλλαγή της ομάδας) στις καθυστερήσεις.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ
το γκολ του Ορφανίδη ΕΔΩ

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Πάτρας Γ., Μπαλτζής Α., Πάτρας Ρ., Αρβανιτίδης, Κοντογιάννης (68′ Βασιλείου / 86′ λ.τ. Μπερτούφι), Πάτρας Κ., Χατζηγεωργίου (52′ Ντινόπουλος), Κωστογλίδης, Καμπούρης (46′ Στριμπίνος), Χρυσάνης, Γιαννακίδης.

Αχιλλέας Νάουσας : Κερμανίδης, Νούσης (63′ Ιτσκάρας), Βακαλίδης, Μάραντης, Τσέλιος Κ. (46′ Μπαξεβάνος), Μπράτσης, Βλαχοδήμος, Παπατάνος, Παρθενόπουλος, Μίσκος (68′ Ορφανίδης), Γιαμαλίδης (78′ Κακούδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected