Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΕ Καρίτσας – Αγροτικός Αστέρας 0-1

Τη μεγάλη ευκαιρία που της δόθηκε βάση της απόδοσης της να κερδίσει τρεις πολύτιμους βαθμούς και να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα έχασε η ΑΕ Καρίτσας, η οποία ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα στην Πιερία.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Ζιώγα ήταν εμφανώς καλύτεροι των αντιπάλων τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν το δεύτερο πέναλτι σε ισάριθμες εκτελέσεις σε εντός έδρας παιχνίδι τους και κυριολεκτικά δώρισαν το τρίποντο στην νεανική ομάδα του Γιώργου Φοιρού, που είχε διάθεση και πάθος μέσα στο γήπεδο αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζε αγωνιστικά τους βαθμούς που πήρε απο αυτή την αναμέτρηση.

Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο και έχει τους δικούς του άγραφους νόμους που λένε ότι όταν έχεις τις ευκαιρίες να σκοράρεις και δε το κάνεις, η μπάλα σε τιμωρεί.

Έτσι έγινε και στο παιχνίδι της Καρίτσας, με τους φιλοξενούμενους να …κλέβουν το ματς και να προσθέτουν τρεις υπερπολύτιμους εκτός έδρας βαθμούς στη συγκομιδή τους.

το φιλμ της αναμέτρησης στο Pieriasport

Συνθέσεις

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Μαυρίδης, Μπέης (60΄Τσιώμης), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Ταρασιάδης (72΄Κωστόπουλος)

Αγροτικός Αστέρας : Κάμπας, Ζώτος, Ιωαννίδης, Γεωργιάδης, Κεχαγιάς, Ντουνιάς, Μερτζάνης (70΄Παπουτσής), Προβατίδης, Ματζίρης (90+ Ατζαμιδάκης), Πιστόπουλος (82΄Μήτογλου), Κουτούσης (46΄Αποστολίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected