Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΠΕ Λαγκαδά – Πιερικός 1-2

Την τρίτη του νίκη (δεύτερη εκτός έδρας) στο πρωτάθλημα σε έξι αγώνες πραγματοποίησε η ομάδα του Πιερικού με σκορ 1-2 απέναντι στο Λαγκαδά στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής.

Όπως αναφέρει το pierikosnews, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη παίζοντας πολύ καλό παιχνίδι καθ όλη την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί στο 22′ με κεφαλιά του Σίμου Παπαδόπουλου με το σκορ να παραμένει έτσι έως και το 1ο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες για τους Κατερινιώτες παίζοντας ένα ήρεμο και ικανοποιητικό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι αν και ισοφάρισαν στο 56′, ήρθε μετά από δύο λεπτά ο Φώτης Γκουντρουμπής από μεριάς Πιερικού να τους ”επαναφέρει στην πραγματικότητα”… πραγματοποιώντας το τελικό 1-2 μπροστά σε περίπου 50 φιλάθλους των “μελανόλευκων” που ταξίδεψαν από τη Κατερίνη.

Αρχικές συνθέσεις

ΑΠΕ Λαγκαδά (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Μαυρομιχάλης, Μπάρμπας, Λαβιδάς, Μουχαλής, Τριανταφυλλίδης, Έππας, Καραμανλής, Κατσαρός, Ζαννάκης, Ταχματζίδης, Αγγελούδης

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Κανταρτζής, Τουλκερίδης, Τουλίκας, Καραγκούνης, Ουατταρά, Κραγιόπουλος, Κτιστόπουλος, Κωστίκος, Παπαδόπουλος, Γκουντρουμπής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected