Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΦΑΣ Νάουσα – Μακεδονικός 2-0 (photos+vid)

Πολύ σημαντική νίκη από πολλές πλευρές σημείωσε σήμερα ο ΦΑΣ Νάουσα, που…μεταμορφώνεται κυριολεκτικά στο ΔΑΚ της πόλης και παρουσιάζει άλλο πρόσωπο σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη χρειάστηκε και την βοήθεια της τύχης (απαραίτητη άλλωστε στο ποδόσφαιρο) καθώς τα δύο γκολ που σημείωσε ήταν ισάριθμα αυτογκόλ, τόσο του Τουμανίδη στο 32ο λεπτό όσο και του Τσουκάνη στο 78′.

Από την άλλη όμως, ο Μακεδονικός δεν ήταν αυτός που θα περίμεναν ίσως οι γηπεδούχοι. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Μακεδονίας, μετά από ένα πολύ καλό σερί νικών στα τελευταία ματς, παρουσιάστηκαν άνευροι σήμερα (ειδικά στο πρώτο μέρος) και μοιραία ηττήθηκαν από έναν αντίπαλο που έπαιξε με πάθος και δύναμη.

Το πρώτο καλό σουτ στον αγώνα, σημειώθηκε στο 24′ σε σουτ που επιχείρησε ο Ζαφειρίδης, το οποίο απέκρουσε ωραία στην αριστερή του γωνία ο Γρηγοριάδης.

Για να φτάσουμε στη φάση του 32′ όταν ο ΦΑΣ κέρδισε φάουλ από αριστερά και 5 περίπου μέτρα από τη γραμμή του πλαγίου άουτ. Ο Κυζιρίδης ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα πήρε τροχιά προς το ύψος της μικρής περιοχής, ο Κωτσόπουλος κινήθηκε για να κάνει την προβολή αλλά ο Τουμανίδης αιφνιδιάστηκε και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 37′ ο Τούφας εκτέλεσε το φάουλ από τον άξονα, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Μακεδονικός βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πετύχει την ισοφάριση και θέλησε να παίξει πιο επιθετικά, ωστόσο η άμυνα του ΦΑΣ κρατούσε σθεναρά.

Στο 53′ σημειώθηκε η φάση του αγώνα, όταν ο Κυζιρίδης εκτέλεσε το φάουλ σχεδόν πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και στον άξονα, η μπάλα πήρε τροχιά προς την αριστερή γωνία αλλά ο Γουμάγιας έκανε την επέμβαση του αγώνα, αποκρούοντας με τα ακροδάχτυλα.

Στο 62′ ο Μακεδονικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν η σέντρα σουτ που επιχείρησε από τα αριστερά ο Στασινόπουλος, αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Γρηγοριάδη σε κόρνερ.

Στο 71′ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, μετά από κεφαλιά πάσα του Κανούλα και νέα κεφαλιά του Ηλιόπουλου που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 77′ όλα τέλειωσαν για τους “πράσινους” όταν ο Τούφας γέμισε από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τον Παντζαρτζίδη που προσπάθησε να τη βρει με το κεφάλι αλλά ο Τουμανίδης αιφνιδιάστηκε και την έστειλε στα δίχτυα του Γουμάγια, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 81′ λίγο έλειψε να έρθει το αυτογκόλ αυτή τη φορά από πλευράς ΦΑΣ, όταν ο Παπαποστόλου εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Τζημογιάννης με προβολή, έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους “κυανόλευκους” της Ημαθίας να πανηγυρίζουν την τρίτη τους φετινή νίκη και να παίρνουν νέα βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

περισσότερες φωτογραφίες στο inaoussa.gr

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μουρίκι (75′ Μαντώς), Κυζιρίδης (80′ Νίκου), Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (63′ Παντζαρτζίδης), Περηφανόπουλος

Μακεδονικός : Γουμάγιας, Βόσδου, Τσουκάνης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης (74′ Τσιαμπάζης), Ποκόνγκ (46′ Ηλιόπουλος), Γαρύφαλος, Στασινόπουλος (61′ Παπαποστόλου), Διανατίδης, Κανούλας

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected