Κατηγορίες
Basket

Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου!

Σε ένα παιχνίδι με πολύ κακό θέαμα, όπως μαρτυράει και το τελικό 49-56, ο Ολυμπιακός νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Άρη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον τελικό του Κυπέλλου μετά από πέντε χρόνια βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός που νίκησε με 49-56 τον Άρη στο Nick Galis Hall.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι οι δύο ομάδες ήταν φανερό ότι είχαν επηρεαστεί από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού θεωρώντας και οι δύο ότι οι πιθανότητες για να κατακτήσουν το κύπελλο ήταν πλέον πολύ περισσότερες.  Το άγχος κυριάρχησε λοιπόν και στις δύο πλευρές και χρειάστηκε την κρίσιμη στιγμή να βγει μπροστά ο πιο “ψυχρός” παίκτης του γηπέδου.

η ανάλυση του αγώνα στο basketblog.gr

Άρης (Γιαννάκης): Φλιώνης, Βον 15 (2), Τσαϊρέλης 3, Πουλιανίτης, Μούρτος, Αθηναίου 6 (1), Μόραντ, Βασιλόπουλος 4, Πέτγουεϊ 2, Ουίβερ 4, Μπένσον 9, Μπελ 6 (1).

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): ΜακΛίν 6, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 2, Αγραβάνης 4 (1), Μιλουτίνοφ 11, Στρέλνιεκς 11 (3), Πρίντεζης 3, Παπανικολάου 1, Μάντζαρης 5 (1), Ρόμπερτς 6 (1), Μπόγρης, Τόμπσον 7 (1).

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected