Football League

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Κρήτης (photos+vid)

Όπως στην πρεμιέρα κόντρα στην Καλλιθέα, έτσι και απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του, χάνοντας δύο ακόμα βαθμούς με το ισόπαλο 1-1. Και πάλι δοκάρι για τους κιτρινόμαυρους, αλλά και χαμένες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του, δίχως όμως για μια ακόμα φορά να διαθέτουν την ουσία του γκολ. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός περίμενε πίσω τον αντίπαλό του και αναζητούσε χώρους για αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές, τις τρεις συνολικά που δημιούργησε, εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας και πέτυχε το γκολ που του έδωσε τον υπέρ πολύτιμο βαθμό.

Μολονότι ήταν από το 65’ με παίκτη περισσότερο ο Εργοτέλης και πίεζε τους αντιπάλους του, δεν έβρισκε τον τρόπο για να έρθει ένα ακόμα γκολ, μετά από αυτό του Κούιπερς στο 42’ με το οποίο πήρε το προβάδισμα. Οι χανιώτες αντίθετα διαχειρίστηκαν σωστά το μειονέκτημα τους και με σκόρερ έναν πρώην Εργοτελίτη τον Σάλιακα κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από το Ηράκλειο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (83’ Πάττας), Σταμόπουλος, Έφορντ (66’ Ιατρούδης), Κούιπερς, Σταματάκος, Μπούζας.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γ. Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Φουάσης, Ζιούλης, Σάλιακας (89’ Αποστολίδης), Γκίνης, Λεμονής, Βρεττός (61’ Ντάγκρας), Ξυδάς (72’ Σελληνιωτάκης), Λεό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected