Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αθωώθηκε ο Οπούντιος Μαρτίνου και ορίζεται το ματς με Νίκη Βόλου!

Αθωώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Οπούντιος Μαρτίνου για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου και θα οριστεί εκ νέου και θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση.

Η αναμέτρηση της 5ης Αγωνιστικής του 4ου ομίλου, είχε ορισθεί στις 22/10, όμως άργησε να προσέλθει ο γιατρός του αγώνα, λόγω βλάβης του αυτοκινήτου και ο διαιτητής, έκλεισε το φύλλο αγώνα υπέρ της Νίκης Βόλου σύμφωνα με τον ΚΑΠ.

Να σημειώσουμε πως προσφέρθηκαν και άλλοι γιατροί από την κερκίδα να δηλωθούν, όμως ο διαιτητής πιεζόμενος ζητούσε τον ήδη δηλωμένο), ενώ ο δηλωμένος προσείλθε με τελικά με μια μικρή καθυστέρηση, βρισκόμενος έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων όταν έκελινε το φύλλο αγώνα ο διαιτητής.

Όπως αναφέρει το speaker, στην Πειθαρχική Επιτροπή, παρότι αναγνώστηκε το φύλλο αγώνα και τα όσα είχαν καταγράψει ο διαιτητής και ο παρατηρητής, παρουσιάστηκε μάρτυρας υπεράσπισης του Μαρτίνου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (από την τεχνική εταιρεία), και ανέφερε γεγονότα και διαλόγους που δεν είχαν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα και η Επιτροπή τα θεώρησε, δικαίως του λόγου, ως αποδεκτά και αθώωσε τον Οπούντιο.

Ως εκ τούτου λοιπόν, το παιχνίδι θα οριστεί ξανά από τη Διοργανώτρια Αρχή και θα γίνει κανονικά.

Όσον αφορά τους νομικούς συμβούλους της Νίκη Βόλου που ήθελαν να προσφύγουν σε διοικητικά δικαστήρια και πίεζαν όταν έγινε η αναβολή, παρέβλεψαν το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, σκοπίμως μιας και ήθελαν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Τέλος, οι προσπάθειες για δεδικασμένο και να κάνουν έφεση, από τη στιγμή που η Πειθαρχική Επιτροπή διατάσσει τον ορισμό του παιχνιδιού, πέφτουν στο κενό και απορρίπτονται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected