Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι εντυπωσιακές εικόνες από την “Κάβα Χατζημιχαήλ”! Πανέμορφα δώρα-καλάθια, συσκευασίες κρασιών και τεράστια ποικιλία ποτών!

Όπως σας έχουμε πει πολλάκις στο παρελθόν, το SportsUp προσπαθεί μέσα από τις συνεργασίες, να δώσει τη δυνατότητα στους φίλους αναγνώστες αλλά και στο καταναλωτικό κοινό να ανακαλύψουν το κάτι διαφορετικό αλλά και συνάμα προσιτό για όλα τα βαλάντια.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η “Κάβα Χατζημιχαήλ”, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αλεξάνδρειας (Βετσοπούλου 8) και ταυτόχρονα σε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο που σε κεντρίζει από την πρώτη επίσκεψη.

Με διανομή σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ, όπου ζητηθεί αλλά και με την σημαντική ποικιλία σε κρασιά, ποτά και αναψυκτικά, δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή, στον επιχειρηματία να δει με άλλο μάτι την “ΚΑΒΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ”!

Όπως θα δείτε και στις φωτό παρακάτω, εντυπωσιάζουν τα δώρα-καλάθια, και ειδικά ενόψει Χριστουγέννων, είναι μια πολύ καλή επιλογή να κάνετε χαρούμενους τους δικούς σας ανθρώπους

Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε στο 2333 024727 ή στο 697 985 3173 ή επισκεφτείτε το κατάστημα, Βετσοπούλου 8 στην Αλεξάνδρεια.

δείτε τις φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected