Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

“Πενταρέ” του ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει του Αιγινιακού στον αγώνα κυπέλλου με τον Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Θέμα πρόκρισης δεν υπήρχε, ούτε καν θέμα νίκης καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Τελικά ο Δικέφαλος έφτασε δια περιπάτου στο… εκτός έδρας 5-0 επί του Αιγινιακού με τους Λημνιό, Ελ Καντουρί να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Κριτική δεν χρειάζεται για τον αγώνα που έμοιαζε περισσότερο σαν δυνατή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ και επέτρεψε στον Λουτσέσκου να δοκιμάσει παίκτες αλλά και να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς του.

Σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστο ενδιαφέρον όσον αφορά το αποτέλεσμα, απέκτησε χάρη στη συμμετοχή των παικτών που δεν έχουν καθόλου χρόνο συμμετοχής με την παρουσία του 16χρονου Βρακά να είναι το κερασάκι.

το φιλμ του αγώνα στο metrosport.gr

Συνθέσεις

Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Αντωνιάδης,Γκατζολάρι (Ζούρκος 64΄), Δωματάς, Παπαδόπουλος, Ντόγος (Φουρτζίου 55’), Καρακώστας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζαμπράνο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (Κάτσε 56’ ), Λημνιός, Πέλκας (Πρίγιοβιτς 61΄), Βρακάς (Ελ Καντουρί 64΄), Πρίγιοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected