Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Με σκόρερ τον 18χρονο Γιούση η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με δυο γρήγορα γκολ, όμως η Καλλιθέα… σόκαρε τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ μέσα σε έξι λεπτά ισοφαρίζοντας σε 2-2. Τη λύση έδωσε τελικά ο 18χρονος Χρήστος Γιούσης που πέτυχε δυο προσωπικά γκολ! Τραυματίστηκε ο Λαμπρόπουλος.

Αν κάτι δεν έλειψε από το “Ελ Πάσο” ήταν το θέαμα. Στο 38ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 2-2 με την Καλλιθέα να επιστρέφει από την… κόλαση μέσα σε έξι λεπτά! Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Άνταμ Τζανετόπουλου και στο 30′ έκανε δυο τα τέρματα της με υπέροχη ατομική προσπάθεια του 18χρονου Χρήστου Γιούση.

Όπως αναφέρει το contra.gr, κι εκεί που όλα έδειχναν πως η Ένωση θα περνούσε ένα ήσυχο βράδυ τα πάντα ήρθαν πάνω-κάτω. Η Καλλιθέα μείωσε σε 1-2 με τον Παπαγγέλη, όταν ο Μήλιος με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι και ο Έλληνας άσος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζανετόπουλου πάνω στον Ταλέντο και ο Βραζιλιάνος από την άσπρη βούλα έκανε το 2-2! Οι αλλαγές του Χιμένεθ άλλαξαν την εικόνα του αγώνα με την ΑΕΚ να πιέζει ασφυκτικά, να έχει δοκάρι στο 67ο λεπτό και να κάνει το τελικό 3-2 ξανά με τον νεαρό Γιούση!

Ο 18χρονος άσος… χόρεψε στην περιοχή της Καλλιθέας και με πανέξυπνο σουτ στη γωνία της εστίας του Κορονάκη, έγραψε ιστορία. Το παιχνίδι πάντως δεν είχε μόνο… ευχάριστα για την ΑΕΚ, αφού ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος και στη θέση του πέρασε ο Αϊντάρεβιτς.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κορονάκης, Βαλμάς, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Μπράιμα, Μίγγος, Ταλέντο (86′ Γαρδικιώτης), Μήλιος (79′ Κερασίδης), Σμυρλής, Μάκο (46′ Μαραθωνίτης), Παπαγγελής.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Λαμπρόπουλος (37′ Αϊντάρεβιτς), Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Γιούσης, Βινίσιους, Τζανετόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Βλαχομήτρος (69′ Μπακασέτας), Γιακουμάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected