Α-Β-Γ Εθνική

Ελένη Μιχαηλίδου και Αγνή Κιουτάχιαλη μιλούν για το Νεφέλες-Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας!

Ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση των Νεφελών Πιερίας με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για τον 2ο όμιλο της Β Εθνικής και οι ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το SportsUp μίλησε με δύο παίκτριες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο γυναικείο ποδόσφαιρο και θα τεθούν αύριο αντιμέτωπες, με στόχο να βοηθήσουν τις ομάδες να φτάσουν στην πολύ σημαντική έτσι όπως εξελίσσεται νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο λόγος για την Ελένη Μιχαηλίδου από πλευράς Νεφελών Πιερίας και την Αγνή Κιουτάχιαλη από τον Αγροτικό Αστέρα αντίστοιχα, οι οποίες αναφέρθηκαν για το αυριανό παιχνίδι (ΔΑΚ Κατερίνης, 15.00) όσο και για τη μέχρι τώρα πορεία των ομάδων τους.

Ελένη Μιχαηλίδου

“Όλοι οι αγώνες φέτος θα είναι το ίδιο δύσκολοι ανεξαιρέτως αντιπάλου κι αυτό πιστοποιείται αν ρίξουμε μια ματιά στα έως τώρα αποτελέσματα. Την Κυριακή έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και έναν έμπειρο προπονητή. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όπως πράττουμε πάντα πριν από κάθε αγώνα. Όλες οι συμπαίκτριες μου είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δείχνουμε μεγάλο ζήλο και συγκέντρωση στις προπονήσεις και είμαι σίγουρη πως λόγω της ποιότητας και της μαχητικότητας που έχουμε ως ομάδα, θα έρθουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Κρατάμε τη μεγάλη και δυναμική παρουσία των φιλάθλων μας, οι οποίοι έχουν και τη μεγαλύτερη συμβολή στη νίκη που κάναμε με τον Μαγνησιακό και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, τους θέλουμε συνοδοιπόρους μας και την Κυριακή στο Α ΔΑΚ Κατερίνης”

Αγνή Κιουτάχιαλη

“To αυριανό παιχνίδι όπως και κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα, το βλέπουμε διαφορετικά και προετοιμαζόμαστε αναλόγως γι αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Οι Νεφέλες είναι μια δυνατή ομάδα, με έμπειρες παίκτριες, που έχουν αγωνιστεί πολλές φορές σε αυτό το επίπεδο.

Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τον Αγροτικό Αστέρα και θεωρώ πως το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος.

Είμαστε μια ομάδα που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά πέρσι, αλλά με τελείως διαφορετικές προϋποθέσεις για τη φετινή σεζόν. Το επίπεδο είναι σαφώς υψηλότερο, ωστόσο έχουμε τις δυνάμεις να αντεπεξέλθουμε, χωρίς όμως άγχος και πίεση. Άλλωστε, στόχος μας είναι να χαρούμε το παιχνίδι, να συνεχίσουμε να είμαστε μια οικογένεια και να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected