Κατηγορίες
Super League 1

“Έσπασε” το αρνητικό σερί στα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ!

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη ήρθε στη 13η αγωνιστική για τον “δικέφαλο” του Βορρά, που πέρασε εύκολα από τη Ξάνθη με σκορ 3-0.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν σε δύσκολη θέση, δεν είχε νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και οι παίκτες του αποφάσισαν να παίξουν όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον ίδιο, φτάνοντας στη νίκη με 3-0 μέσα στην Ξάνθη.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Ο Δικέφαλος δεν τα είχε καταφέρει μακριά από την Τούμπα μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) και ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνώριζε πως μια ακόμη εκτός έδρα αποτυχία θα έθετε τη δουλειά του σε κίνδυνο.

Ρίσκαρε βάζοντας στην 11άδα για πρώτη φορά τέσσερις Ελληνες (Πασχαλάκη, Κουλούρη, Πέλκα, Λημνιό) και ουσιαστικά αυτοί ήταν και οι παίκτες που τον δικαίωσαν φτάνοντας στη νίκη με 3-0. Οι τρεις μπροστά ήταν κορυφαίοι, ενώ και ο Πασχαλάκης έκανε μερικές πολύ καλές αποκρούσεις κρατώντας το μηδέν. Χαρακτηριστικός ήταν και ο πανηγυρισμός των παικτών του ΠΑΟΚ στο πρώτο τέρμα, όταν έτρεξαν όλοι και αγκάλιασαν τον προπονητή τους, αφιερώνοντάς του το και δείχνοντας παράλληλα πως του έχουν πλήρη εμπιστοσύνη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

Ξάνθη (Μ. Ράσταβατς): Ζϊφκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (52’ Μελιόπουλος), Λουσέρο (76’ Φασίδης), Μεχία, Κίκε (54’ Π. Ορφανίδης), Γιέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας, Κασάδο.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί (12’ Μακ), Κρέσπο, Τσίμιροτ, Λημνιός, Κουλούρης, Πέλκας, Κάνιας (73’ Μαουρίσιο), Βιεϊρίνια (70’ Μαλεζάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected