Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Σκουφάς Κομποτίου – Νέος Αμφίλοχος 0-1 (photos)

Την ήττα από τον Αμφίλοχο γνώρισε ο Σκουφάς Κομποτίου, και βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, ο Νέος Αμφίλοχος σημείωσε την έκτη του συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και τρίτη μακριά από την έδρα του.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για το Σκουφά Κομποτίου, που γνώρισε την ήττα από τον Αμφίλοχο, και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πέραν από τις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει η αρτινή ομάδα πριν το παιχνίδι, ο Μπαλάφας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και δεν αγωνίστηκε, ενώ συν τοις άλλοις, το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, με τη δύναμη να κυριαρχεί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, και τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να παίξουν με την μπάλα κάτω.

Ο Αμφίλοχος διατηρούσε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Παπαχρήστου, ως το 43ο λεπτό.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Σκουφάς Κομποτίου (Μαγκάκης) : Παπαχρήστος, Χρηστογιάννης, Παπαγιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Μαγκάκης, Παρράς (67′ Τάσσος), Δήμος (76′ Θεοδωρής), Ασπροποταμίτης (76′ Κακιώνης)

Αμφίλοχος (Παπαχρήστος) : Μανιάτης, Καλοκαίρης, Κορομηλάς, Κοκόνης, Μπεκατώρος, Ζυτάι, Τσούνης, Κοντογιάννης (59′ Ροποβάκης – 93′ Νικολογιάννης), Τόσκα, Νάκος (89′ Τσούνης Π.), Κούσης (84′ Μακρής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected