Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Καλές γιορτές για τη Μπάγερν!

Ο Τσίλερ κράτησε στο 94′ το 0-1 για τους Βαυαρούς στη Στουτγκάρδη και με την ισοπαλία της Σάλκε ουσιαστικά κλειδώνουν τον τίτλο πριν τη διακοπή. Πρώτη νίκη για Κολωνία.

Είχε 15 σερί νίκες εντός- εκτός στα μεταξύ τους. Επομένως, αυτό το 0-1 της Μπάγερν στην «Μερσέντες Αρένα» το λες και δύσκολο. Οι Βαυαροί όπως ακριβώς και στο προηγούμενο με την Κολωνία, ήταν κυρίαρχοι, έφτιαξαν φάσεις, σκόνταψαν στον εξαιρετικό Τσίελερ, αλλά τελικά βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν την Στουτγκάρδη. Τη λύση έδωσε ο Μίλερ (79′) με κοντινό σουτ στη γωνία.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι Βαυαροί παραλίγο να σοκαριστούν στις καθυστερήσεις και αφού πρώτα έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία. Ο Ζίλε έκανε πέναλτι που δόθηκε με τη χρήση VAR, αλλά ο Τσίλερ απέκρουσε στο 94′ την εκτέλεση του Ακολό και επέτρεψε στην ομάδα του να φτάσει ήρεμη στη χειμερινή διακοπή. Βέβαια, μεσολαβεί το μεσοβδόμαδο Klassiker με τη Ντόρτμουντ για το κύπελλο.

Συνθέσεις

Στουτγκάρδη (Χάνες Βολφ): Τσίλερ, Μπάντστουρμπερ, Αόγκο (81′ Ασάλο), Μπάουμγκαρντλ, Μπεκ (81′ Μπρεκάλο), Γκέντνερ, Παβάρ, Οζκάν, Ασκασίμπα, Ακολο, Τερόντε (47′ Καμίνσκι)

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Χούμελς (68′ Ζίλε), Βιδάλ, Τολισό (65′), Κίμιχ, Χάμες Ροδρίγκες, Κομάν (84′ Αλάμπα), Λεβαντόφσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected