Football League

Βαθμολογικό…οξυγόνο για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό! (photos)

Οξυγόνο… για τη συνέχεια πήρε ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός, που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πανσερραϊκού (2-0) στα Περιβόλια, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2017.

Το νεανικό σύνολο του Γιώργου Πετράκη είχε υπομονή στο παιχνίδι του, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Λέο (4′) και Χαλκιαδάκη (41′) και τελικά “βρήκε” το γκολ το δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′ όταν συνεργάστηκαν οι δύο επιθετικοί του. Ο Λέο με την 5η του ασίστ στο πρωτάθλημα έδωσε την ευκαιρία στον Χαλκιαδάκη να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Προς το τέλος του αγώνα ο Πανσερραϊκός πήγε να δώσει… δραματικό τόνο, έχοντας δοκάρι στο 84′ με τον Στέβιτς. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Ντάγκρας… τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα και πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (68′ Σάλιακας), Βρεττός (88′ Σελινιωτάκης), Λέο, Χαλκιαδάκης (78′ Ντάγκρας).

Πανσερραϊκός (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (76′ Σιάκκας), Ρούτσης, Τσιμίκας, Πόζογλου (77′ Τζιτζικαλάκης), Δούμτσιος (73′ Γκέκας), Γκούρτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected