Κατηγορίες
Γενικά

Δύο αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Πόντου, Ολαϊτάν στο προσκήνιο!

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Απόλλωνα.

Μετά τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, με τον οποίο αναζητείται φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία, ο Φάμπιο Ταβάρες είναι ο δεύτερος παίκτης που όπως φαίνεται δε θα συνεχίσει στους κοκκινόμαυρους.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε από την τεχνική ηγεσία για το «διαζύγιο», το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Φέτος είχε μόλις 5 συμμετοχές και αυτές ως αλλαγή. Πλην των Μιλοσάβλιεφ και Φάμπιο ακόμη δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να μην συνεχίσουν από τον Ιανουάριο στην ομάδα, κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Εξετάζει Ολαϊτάν και Καντί

Για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής κινούνται στον Απόλλωνα και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σύμφωνα με πληροφορίες είναι κι αυτή του Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο Νιγηριανός έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τον οποίο είναι γνωστό πως έχει εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις. Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε στον Ολυμπιακό, ο παίκτης δοκίμασε την τύχη του σε Βέλγιο και Ολλανδία, εν συνεχεία στον Πανιώνιο όπου δεν είχε πολλές συμμετοχές και εδώ και μερικούς μήνες αγωνίζεται στη Γεωργία, στην Σαμτρέντια, με την οποία έχει 11 συμμετοχές και 5 γκολ. Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται και θα κριθεί το επόμενο διάστημα αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει.

Αλλη μία περίπτωση που είναι πιθανό να μπει στο κάδρο είναι αυτή του Κάλβιν Καντί. Ο 31χρονος Νοτιαφρικανός φορ έχει επίσης συνεργαστεί με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη Βέροια (περίοδο 2001-’12), τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στν πατρίδα του (Bidvest Wits) και απασχολεί επίσης τους κοκκινόμαυρους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected