Γ Εθνική / Τοπικά

Και ο Αθανασιάδης στην “πράσινη” οικογένεια!

Εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι ο Αγροτικός Αστέρας, που πριν καν μπει ο Γενάρης έχει ήδη προχωρήσει σε πέντε μεταγραφές.

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους και τον Θάνο Αθανασιάδη, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΠΕ Λαγκαδά και παλαιότερα φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Δόξας Δράμας.

Αναλυτικά :

“Ο ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Θάνο Αθανασιάδη.

Ο 25χρονος επιθετικός, επιστρέφει στον Αγροτικό Αστέρα, όπου αγωνιζόταν απο το 2012 έως το 2015, μετά απο δυόμιση χρόνια απουσίας. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε στον Απόλλων Καλαμαριάς, την Δόξα Δράμας και μέχρι πρότινος στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά τη συμφωνία του με την διοίκηση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα πίσω στην ομάδα που αγαπάω. Ο Αγροτικός Αστέρας για μένα σημαινει πολλά, νιώθω ότι γύρισα στο σπίτι μου. Ήρθα σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα, ήρθα για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και πιστέυω θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν δίψα, ταλέντο και χρειάζονται στήριξη. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Αγροτικό Αστέρα. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και ο κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνετα».

Καλώς ήρθες και πάλι Θάνο στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected