Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη είδηση : Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κέρδισε! (vid)

Το σερί νικών της Μάντσεστερ Σίτι σταμάτησε στο «Σέλχαρστ Παρκ», με τη μαχητική Κρίσταλ Πάλας να την υποχρεώνει σε λευκή ισοπαλία (0-0). Έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς!

Όπως αναφέρει το SDNA, χρειάστηκε να φτάσουμε οκτώ ώρες πριν το τέλος του ημερολογιακού έτους 2017, ωστόσο βρέθηκε… επιτέλους ένα σύνολο να «φρενάρει» την υπερηχητική Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Premier League! Από την 21η Αυγούστου και το εντός έδρας 1-1 με την Έβερτον, μέχρι την σημερινή ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας, που μάχεται για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία, είχαν μεσολαβήσει 18 συνεχόμενα τρίποντα για τους «Πολίτες» στο αγγλικό πρωτάθλημα, με απολογισμό μάλιστα 10 – 0 – 0 μακριά από το «Etihad» την φετινή σεζόν, όμως όλα τα… ωραία κάποτε παίρνουν τέλος.

Μάλιστα, η ομάδα του Ρόι Χότζον ήταν αυτή που έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση του «Σέλχαρστ Παρκ», καθώς ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας των πρωτοπόρων, ο Έντερσον Μοράες, απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Σέρβου διεθνούς ανασταλτικού μέσου και πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να «πονοκεφαλιάζει» μάλλον περισσότερο για τους τραυματισμούς των Γκάμπριελ Ζεσούς και Κέβιν ντε Μπρόινε, παρά για την απώλεια των δύο βαθμών, καθώς βρίσκεται στο +14 από την δεύτερη Τσέλσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected