Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Και ο Κόλα στον Ολυμπιακό!

Μετά τον Αντώνη Καμπλιώνη, που ανακοινώθηκε χθες, ο Ολυμπιακός Βόλου ενέταξε στο δυναμικό του και τον Κλέβι Κόλα.

Ο 25χρονος μέσος με καταγωγή από την Αλβανία έμεινε ελεύθερος από τον Αχιλλέα Φαρσάλων (αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο), ενώ τα τελευταία 2 χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μόλις πριν από λίγη ώρα, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ήρθε σε συμφωνία με τον Κλεβί Κόλα και πλέον ο 25χρονος μέσος θα αγωνίζεται από το νέο έτος με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Κλεβί Κόλα προέρχεται από την ομάδα του Μαγνησιακού, ενώ έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Διακρίνεται για το πάθος του και τη δυναμική του και είναι σίγουρο πως η έλευσή του θα προσφέρει ποιότητα στη μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων.

Ο Κλεβί Κόλα και ο Αντώνης Καμπλιώνης αποτελούν τα δύο «εορταστικά» μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Βόλου και η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την έλευση του νέου έτους, η Διοίκηση θα ανακοινώνει κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, που θα ενισχύσουν την ομάδα μας.»

Ολυμπιακός Βόλου: Κόλα ο δεύτερος

error: Protected