Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο…”Φονικές” μεταγραφές!

Δύο μεταγραφές σε ένα 24ωρο πραγματοποίησε ο Φωστήρας.

Ο “Φονέας” ενέταξε στο δυναμικό του τον Τάσο Χουστουλάκη (φωτ. 26/09/1988, μέσος) από τον Ασπρόπυργο (παλαιότερα σε ΑΟ Λουτράκι, Παναρκαδικό, Βύζαντα Μεγάρων κ.α.) αλλά και τον Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη (03/11/1988, επιθετικός) από την Αχαϊκή και παλαιότερα σε Τουρκ Στουτγκάρδης, Διαγόρα Σεβαστής, Ρούβα, Καλαμάτα κ.α.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Ο ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Χουστουλάκη. 0 έμπειρος αμυντικός μέσος μετά το εξάμηνο που είχε στον Ασπρόπυργο πλέον ανήκει στην οικογένεια του Φονέα.

Ο 29χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Πετρούπολης και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νίκη Βόλου, Ασπρόπυργο, Κόρινθο, Τράχωνες, Διαγόρα, Μανδράίκό και Βύζα Μεγάρων. Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.0 Λουτράκι

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φωστήρα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”

“Υπό τις οδηγίες του Νίκου Μεσολόγγη θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Αχαϊκή, όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν παίκτη που προκαλεί αίσθηση. Την καριέρα του την ξεκίνησε στην Ντόρτμουντ ενώ στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκό. Η σεζόν 2016-2017 τον βρήκε ξανά στη Γερμανία, στη β’ κατηγορία. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Κορωπίου, του Απόλλωνα Σμύρνης, των Πόντιων Κατερίνης, του Αγίου Δημητρίου, της Γλυφάδας, της Καλαμάτας και του Ρούβα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected