Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κυριάκος η πρώτη μεταγραφή

Αμυντικός ήταν η πρώτη προσθήκη στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τους “κυανόλευκους” του Ρήγα Φεραίου που ενέταξαν στο δυναμικό τους τον πολύπειρο πρώην αρχηγό του Αλμυρού, Αργύρη Κυριάκο.

Όπως αναφέρει το mousikovagoni, ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός που μπορεί καλύψει επίσης και τη θέση του πλάγιου μπακ αλλά και του αμυντικού χαφ, αναμένεται να προσφέρει λύσεις για τον Ρήγα Φεραίο στα μετόπισθεν, πλαισιώνοντας τους Γκάγκα και Καρλιάμπα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Εκτός από τις θητείες του στον Γ.Σ. Αλμυρού (κατέγραψε έξι συμμετοχές φέτος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής), έχει αγωνιστεί επίσης σε Αίαντα Σούρπης, Βουλιαγμένη, Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου και Πύρασο.

Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ρήγα Φεραίου στο Αθλητικό Βαγόνι: “Χαίρομαι που βρίσκομαι στο δυναμικό του Ρήγα για το δεύτερο γύρο. Είμαι σε μία ιστορική ομάδα κι είμαι εδώ για να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ρήγα Φεραίου που με εμπιστεύτηκαν. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος, με δουλειά και πάθος, θα πετύχουμε το σκοπό μας”.

Στην αντίπερα όχθη, παρελθόν αποτελεί ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Πατσής ενώ στην πόρτα της εξόδου από το Δημοτικό Στάδιο βρίσκεται και ο αναπληρωματικός φορ Χρήστος Τζέκα.

Παράλληλα, από σήμερα η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις αφού την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στον πρώτο αγώνα του δευτέρου γύρου και του 2018, για την 14η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Τέλος, όσον αφορά τη διοίκηση του συλλόγου, συνεχίζει να κινείται για μεταγραφές, με στόχους ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να “ανεβάσουν” τη μεσαία κι επιθετική γραμμή στη μάχη για την παραμονή. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες ίσως ακολουθήσει και άλλη ανακοίνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected