Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πέντε προσθήκες ο Άρης Παλαιοχωρίου και έπεται συνέχεια!

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη Παλαιοχωρίου, που πρωταγωνιστεί φέτος στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη συμφώνησε και απομένουν τα τυπικά με τους Γιάννη Αγτζίδη, Τάσο Καρακούτση, Κώστα Σκέμπι, Ηλία Ιγνατίδη και Γιώργο Νέστορα, οι οποίοι προπονούνται υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή και αναμένεται η έκδοση των δελτίων τους.

Ο πρώτος είναι 25 ετών (14/10/1992), αμυντικός και από το καλοκαίρι ανήκε στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΑΟ Καρδίας, Απόλλωνα Πόντου, Επισκοπή, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΑΕΛ, Δόξα Δράμας και Άρη.

Ο Τάσος Καρακούτσης είναι 34 ετών (26/10/1983), τερματοφύλακας και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Θήτευσε επίσης σε Ερμή Ζωνιανών, Παναργειακό, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Πιερικό, ΑΕ Πολυκάστρου και Πανηλειακό.

Ο Κώστας Σκέμπι είναι 23 ετών (07/03/1994), επιθετικός με πρόσφατη θητεία στον ΑΣ Ολύνθου της ΕΠΣ Χαλκιδικής και παλαιότερα σε Αναγέννηση Επανομής, Διγενή Λακκώματος, ΑΟ Καρδίας και Νέα Καλλικράτεια.

Ο Ηλίας Ιγνατίδης είναι 21 ετών (11/11/1996), επιθετικός ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας) και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Λέφσκι Κάρλοβο, Βάσας, Καλλιθέα, Ολυμπιακό Κ20 και Άρη Κ20.

Τέλος ο Γιώργος Νέστωρ είναι 20 ετών (15/11/1997), μεσοεπιθετικός ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από την Ελπίδα Βραστών, ωστόσο δεν εντάχθηκε στο ρόστερ και επέστρεψε στην ομάδα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected