Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές ο ΓΑΣ Κοπανού!


Με τρεις προσθήκες ξεκινά τη μεταγραφική του ενίσχυση για τον μήνα Ιανουάριο ο ΓΑΣ Κοπανού.

Οι “κιτρινόμαυροι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τους Θεόδωρο Αργυρόπουλο, Δημήτρη Χατζηπαναγιωτίδη και Ηλία Ραφαήλ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα δελτία τους είναι έτοιμα και έχουν δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή, στην αναμέτρηση του ΓΑΣ στον Άραχο.

Ο πρώτος είναι 32 ετών (20/04/1984), μέσος και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Νέο Πυρσό Πετριάς, στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2017. Έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα του Αετού Σκύδρας, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Μύκονο, όταν ο τοπικός ΑΟΜ συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής.

Ο τραυματισμός του Χρήστου Χαβιαρόπουλου επέφερε την αναζήτηση τερματοφύλακα και από σήμερα, ο Δημήτρης Χατζηπαναγιωτίδης (γεν. 2002) μετακομίζει στον Κοπανό από τη Νέα Γενεά Νικομήδειας. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο πορτιέρο που αν πάρει ευκαιρίες, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Τέλος, ο 15χρονος μεσοεπιθετικός Ηλίας Ραφαήλ (φωτ), δίνει περισσότερες επιλογές (κυρίως στη δεξιά πτέρυγα) στον Χρήστο Χατζηδάκη, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μεταγράφεται από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας και συγκεκριμένα της Κ15

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected