Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Deal του Πανσερραϊκού με Ορφανίδη!

Μια πολύ σημαντική προσθήκη για τον Πανσερραϊκό που σήμερα ανακοίνωσε τον Ξανθιώτη μεσοαμυντικό, Λάζαρο Ορφανίδη, που λίγες μέρες πριν έμεινε ελεύθερος από την Θρακιώτικη ΠΑΕ.

Έναν παίκτη που εντυπωσίασε στο παιχνίδι Κυπέλλου του Πανσερραϊκού, με την Ξάνθη πριν ενάμιση περίπου μήνα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Όπως αναφέρει το serresgoal, ο 22χρονος Λάζαρος Ορφανίδης που είναι ένα παίκτης πολύ χρήσιμος σε κάθε ενδεκάδα, είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών της Ξάνθης και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιες επαγγελματικές εμπειρίες, αφού το 2015-16 αγωνίσθηκε δανεικός στη Ζάκυνθο έχοντας μια γεμάτη χρονιά (30 παιχνίδια), ενώ πέρσι στην επιστροφή του στην Ξάνθη έπαιξε σε 4 παιχνίδια (3 πρωταθλήματος και 1 Κυπέλλου)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Ξανθιώτη Λάζαρου Ορφανίδη που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Ξάνθη στον οποίο είχε προλάβει να γράψει συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Super League. Είναι παίκτης πολυεργαλείο που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις καθώς αγωνίζεται σαν δεξί μπακ, σαν αμυντικό χαφ και σαν δεξί χαφ με την ίδια ευκολία.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ… ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ!!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected