Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αποχωρεί από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου ο Γιώργος Κασαπίδης. Τι δήλωσε στο SportsUp

Το χθεσινό παιχνίδι του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου ήταν το τελευταίο του Γιώργου Κασαπίδη με τα κιτρινομπλέ γάντια.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, έπειτα από 1.5 χρόνο παραμονής στην ομάδα (μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2016 από την ΑΕ Χαρίεσσας) ανακοίνωσε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsUp για την απόφαση του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια με όσους συνεργάστηκε μέχρι στιγμής, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα το τελευταίο διάστημα, τα οποία και τον ώθησαν στην έξοδο.

Αναλυτικά η δήλωση του :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς τη διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου, τον πρώην προπονητή Δημήτρη Χαλκιά για την άψογη συνεργασία μας και ένα μεγάλο συγνώμη στον νυν τεχνικό και φίλο, Δημήτρη Θεοδοσιάδη που αποχωρώ στο ξεκίνημα της προσπάθειας του.

Είναι κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν πλέον στην ομάδα, εμείς που έχουμε δει και ζήσει το ποδόσφαιρο τόσα χρόνια, το βλέπουμε ίσως πιο ρομαντικά και από διαφορετικό πρίσμα…

Σε καμία ομάδα με την οποία έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, δεν παρέμεινα όταν άρχισα να διαπιστώνω πως χάνω το κίνητρο και την αγωνιστική όρεξη. Το ίδιο πράττω και τώρα… Θα παραβλέψω κάποια σχόλια και φήμες για το πρόσωπο μου, κρατάω τις καλές στιγμές και το εξαιρετικό κλίμα.

Εδώ και αρκετό καιρό όμως παρατηρώ πως στην ομάδα δεν υπάρχει η λεγόμενη “σπίθα” και υπάρχει ένας ανεξήγητος κορεσμός, που εμένα με λυπεί και δεν μπορώ να λειτουργήσω μέσα σε αυτό το περιβάλλον.

Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της, υπάρχει εξαιρετικό υλικό στο ρόστερ και είμαι σίγουρος πως στο μέλλον ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα μπορέσει να κάνει ακόμη περισσότερα βήματα προς τα μπροστά.

Θα είμαι “στρατιώτης” της ομάδας όποτε χρειαστεί, καλή χρονιά και καλό υπόλοιπο σεζόν”.

Να σημειώσουμε πως στην ομάδα έχει επιστρέψει ο Αντώνης Καζεπίδης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (αναμένεται και η τυπική ένταξη με τα απαραίτητα έγγραφα) ενώ με δημόσια δήλωση του στο facebook, ο Δημήτρης Δουΐτσης ανέφερε πως αποχωρεί από τον σύλλογο.

δείτε το σχετικό post :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected