Κύπελλο Ελλάδος

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος έδειξε τον δρόμο για την πρόκριση της Ξάνθης αλλά… (vid)

Η Ξάνθη το πάλεψε έβαλε δύσκολα στην Λάρισα, νίκησε με 2-0 αλλά την πρόκριση πήρε η ΑΕΛ από το σκορ του πρώτου αγώνα! Με εννιά τελείωσε το ματς η ομάδα του Φυντάνη, με δέκα η Ξάνθη…

Πιθανότατα να μη το περίμενε ούτε ο ίδιος ο Ράσταβατς ότι μπορεί να γυρίσει αυτό το ζευγάρι. Η ΑΕΛ πήγαινε στη Ξάνθη με το πολύ μεγάλο αβάτζο του 3-0 από το πρώτο παιχνίδι. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο προπονητής των γηπεδούχων κράτησε αρκετούς παίκτες στον πάγκο. Στο τέλος του αγώνα πιθανότατα να σκέφτεται ότι έπρεπε να κυνηγήσει πιο γρήγορα την ανατροπή. Κι αυτό γιατί η Ξάνθη πήρε τη νίκη με 2-0 με την ΑΕΛ να βγάζει τα τελευταία λεπτά με εννιά παίκτες…

Η Λάρισα από την μεριά της έπαιξε με την φωτιά αλλά στο τέλος δε το πλήρωσε και θα βρίσκεται στην κλήρωση της Δευτέρας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr 

Συνθέσεις

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβαρνάς, Μελιόπουλος, Σιλά, Καμαρά (46′ Ντε Λούκας), Μεχία, Ντουρίτσκοβιτς, Κίκε (64′ Γέντριτσεκ), Κάστρο, Φασίδης (64′ Τριάδης)
ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Καρατάσιος, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Ουάλας, Λαγός, Φατιόν, Κριζμάν (65′ Ρέντζας), Λεοζίνιο (56′ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντέλετιτς, Περόνε (69′ Ναζλίδης)

δείτε το γκολ του Μελιόπουλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected