Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Χρήστος Σακελλάρης : “Προπονητές και συμπαίκτες στον Αχιλλέα, με έκαναν καλύτερο άνθρωπο!”

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Αχιλλέα Νάουσας και στα 6.5 χρόνια που θήτευσε στην ομάδα ο Χρήστος Σακελλάρης.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες και πλέον θα αγωνίζεται για λογαριασμό του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που κινήθηκε πιο δυναμικά και απέσπασε την υπογραφή του πριν γίνει “μήλον της έριδος” για αρκετές ομάδες.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsUo για τον Αχιλλέα και όπως θα διαπιστώσετε και σεις, η πολυετή παρουσία του στον “κυανόλευκο” σύλλογο ήταν κάτι παραπάνω από εποικοδομητική.

Αναλυτικά :

“Καλή χρονιά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο!

Μετά από αρκετή σκέψη, πήρα τη δύσκολη απόφαση για μένα να αποχωρήσω μετά από τόσα χρόνια από έναν σύλλογο που αγάπησα και αγαπήθηκα. Κάποιες φορές όμως πρέπει να αλλάζεις σελίδα είτε για το δικό σου καλό είτε γιατί έχει κλείσει ο κύκλος και δεν έχεις να δώσεις ή να πάρεις κάτι παραπάνω.

Θα προτρέξω για να προλάβω κάποιους και θα πω ότι δεν… πηδάω από το καράβι τώρα αλλά να θυμηθούν ότι αυτό το καράβι βούλιαξε κάποια στιγμή και είμαι τυχερός που είχα συμπαίκτες “λιοντάρια” και το σώσαμε!

Θα σταθώ λίγο σ’ αυτό και θα ομολογήσω ότι η μεγαλύτερη τιμή δεν ήταν καμιά νίκη, κανένα βραβείο αλλά ο σεβασμός που κέρδισα από τους περισσότερους και τα μηνύματα που έλαβα την ημέρα της αποχώρησης από πολλούς συμπαίκτες, που στις αρχές ήταν είτε άγνωστοι είτε απλοί γνωστοί και στην πορεία έγιναν “αδέρφια”!

Να ευχηθώ σε όλους καλή συνέχεια και να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Εις το επανιδείν λοιπόν και να ξέρουν ότι από τον καθένα ξεχωριστά, είτε συμπαίκτες, είτε τεχνικό επιτελείο κέρδισα και κάτι καλό που με έκανε είτε καλύτερο ποδοσφαιριστή είτε καλύτερο άνθρωπο!

Υ. Γ. 1: Ο Αχιλλέας έχει επιτέλους ανάγκη ένα δικό του “σπίτι”!
Υ. Γ. 2: Οι στόχοι θα είναι πάντα εκεί για να τους πετύχουμε και να τους ξεπεράσουμε αλλά χωρίς δουλειά θα είναι πάντα όνειρα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected