Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής ο Μίλτος Δουλγέρης, μετά και τη νέα ήττα της ομάδας από την Δόξα Προσκυνητών την περασμένη Κυριακή.

Όπως αναφέρει το serressport, οι εξελίξεις σημειώθηκαν άμεσα, καθώς διοίκηση και προπονητής κάθισαν, συζήτησαν και συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας τους για το καλό όλων.

Ο Σερραίος τεχνικός είχε αναλάβει το καλοκαίρι τον Μέγα, διαμόρφωσε το ρόστερ, η ομάδα μάλιστα είχε ένα πολύ καλό διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου ανεβαίνοντας την βαθμολογία, ωστόσο έκτοτε μετρούσε συνεχόμενες ήττες που την έφεραν στην προτελευταία θέση με την υπόθεση παραμονή να έχει γίνει δύσκολη.

Μάλιστα για τα ματς του 2ου γύρου που απομένουν και είναι 11, ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Μίλτου Δουλγέρη είναι ο Ηλίας Εγγονίδης (φωτ) που κατάγεται και από την ευρύτερη περιοχή και πέρυσι συνετέλεσε και αυτός στην άνοδο της Ελπίδας Σκουτάρεως, ενώ φέτος βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟ Ψωμοτοπίου.

Την ίδια ώρα παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας Χατζηδάκης που δεν είχε χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό και συμφώνησε ήδη με τον Τσικλητήρα Πύλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected